Dissabte, 28 gener 2023
4.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui el ple ordinari del mes de gener

L’Ajuntament de la Llagosta celebra aquesta tarda, a partir de les 19 hores, el ple ordinari del mes de gener. La sessió tractarà, entre d’altres temes, la proposta d’increment dels serveis funeraris del cementiri municipal per a aquest any 2018. Al ple també se sotmetrà a votació una moció sobre transport públic presentada pel grup municipal de Ciutadans.

L’equip de govern presentarà per a la seva aprovació la tarifa del servei funerari que es presta al cementiri municipal. L’increment proposat és de l’1,5%, que correspon a l’augment de l’IPC del darrer any, tal com està establert al contracte de concessió. A la sessió plenària d’avui, Ciutadans presenta una moció que planteja el rebuig a l’increment de les tarifes del transport públic acordades per l’Autoritat del Transport Metropolità. La moció demana la congelació de les tarifes i un replantejament de les actuals zones tarifàries. Al ple d’aquesta tarda s’aprovarà la modificació dels membres del grup municipal d’ICV-EUiA a les diferents comissions informatives municipals. En ser una sessió ordinària, el ple acabarà amb l’habitual torn de precs i preguntes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies