Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

El CE la Llagosta tanca la primera volta al vuitè lloc de la Quarta Catalana

El CE la Llagosta va sumar diumenge una nova victòria després d’una ratxa de tres derrotes i un empat. El conjunt de la nostra localitat va guanyar contra el cuer, el Sentmenat, per 3 a 2, amb gols d’Iván Ferreiro, Domingo Romero i Alberto Joyera.

Amb la victòria contra el Sentmenat, la Llagosta acaba la primera volta del grup 6 de la Quarta Catalana al vuitè lloc amb 17 punts. La promoció d’ascens queda a 10 punts, que ocupa al segon lloc l’Ametlla del Vallès, i el líder, el Vilassar de Dalt, està a 16. El proper duel dels llagostencs serà contra el Palau-solità i Plegamans, que ocupa l’antepenúltim lloc amb sis punts. El partit tindrà lloc diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies