El CE la Llagosta tanca la primera volta al vuitè lloc de la Quarta Catalana

0
49

El CE la Llagosta va sumar diumenge una nova victòria després d’una ratxa de tres derrotes i un empat. El conjunt de la nostra localitat va guanyar contra el cuer, el Sentmenat, per 3 a 2, amb gols d’Iván Ferreiro, Domingo Romero i Alberto Joyera.

Amb la victòria contra el Sentmenat, la Llagosta acaba la primera volta del grup 6 de la Quarta Catalana al vuitè lloc amb 17 punts. La promoció d’ascens queda a 10 punts, que ocupa al segon lloc l’Ametlla del Vallès, i el líder, el Vilassar de Dalt, està a 16. El proper duel dels llagostencs serà contra el Palau-solità i Plegamans, que ocupa l’antepenúltim lloc amb sis punts. El partit tindrà lloc diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

Publicitat