Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Sonia Blanco, del CD la Concòrdia, amb Catalunya sub-21 a la fase prèvia del Campionat d’Espanya

Sonia Blanco, jugadora del Club Deportivo la Concòrdia, disputarà amb Catalunya entre divendres i diumenge la fase prèvia del Campionat d’Espanya de seleccions territorials de futbol sala femení sub-21. La selecció catalana s’enfrontarà a Cantàbria, Castella i Lleó i la Rioja. Divendres, jugarà contra la Rioja; dissabte, contra Castella i Lleó; i diumenge, contra Cantàbria. Els partits es disputaran al Pavelló Municipal Germans Margall de Malgrat de Mar. El primer classificat de la competició obtindran el passi per a la fase final del Campionat d’Espanya.

Sonia Blanco ha estat fixa en les darreres convocatòries de la selecció per preparar la fase prèvia del Campionat d’Espanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies