Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

El Servei d’Informació Juvenil i la Biblioteca faran tallers sobre el Carnaval

El Servei d’Informació Juvenil de l’Ajuntament de la Llagosta realitzarà dos tallers per preparar la festa de Carnaval. Demà dimecres, portarà a terme un sobre complements per fer els detalls de les disfresses, i el dia 31, un de maquillatge. Els dos es portaran a terme a Can Pelegrí entre les 17 i les 19 hores. Els interessats s’han d’inscriure prèviament al Servei d’Informació Juvenil. Les places són limitades. Els tallers, que són gratuïts, van adreçats a persones a partir dels 12 anys.

D’altra banda, la Biblioteca ha muntat un taller per a infants i les seves famílies que es realitzarà el dissabte 3 de febrer a les 12 h. Per participar-hi, cal inscripció prèvia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies