Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol guanya el Garbí B de Palafrugell i puja al novè lloc

El sènior masculí del Joventut Handbol va guanyar dissabte el Garbí B de Palafrugell amb comoditat (33-22). Els llagostencs van ser millors que els rivals i van assolir una victòria final amb onze gols d’avantatge. La victòria permet al sènior masculí pujar fins a la novena posició del grup B de la Tercera Catalana amb 13 punts, empatat amb el vuitè, la Salle Montcada B. El proper duel dels llagostencs serà a la pista del Cerdanyola, que és antepenúltim amb cinc punts.

Per la seva part, el sènior femení del Joventut Handbol va perdre a la pista del Cerdanyola per 27 a 26. Tot i la derrota, les llagostenques es mantenen al quart lloc del grup A de la Primera Catalana amb 13 punts. El proper duel de les llagostenques serà el cap de setmana a la pista del Ràpid Cornellà, que és últim amb tres punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies