Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

L’alumnat de quart de Primària de l’Escola Gilpe visita l’Ajuntament

Ja han començat les visites d’aquest curs 2017-2018 dels alumnes de quart de Primària dels centres educatius de la Llagosta a l’Ajuntament. Els primers a participar en aquesta experiència han estat, aquest matí, els estudiants de l’Escola Gilpe. Durant els propers mesos, serà el torn de l’alumnat de l’Escola Sagrada Família (26 de febrer), Escola Les Planes (9 d’abril) i Escola Joan Maragall (14 de maig).

En total, seran vuit les classes de quart de Primària que visitaran aquest curs l’Ajuntament. Durant la seva estada, els estudiants i els seus professors són acompanyats per l’alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de Serveis Municipals i Esports, Jordi Jiménez. L’Arxiu Municipal, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, l’àrea de Serveis Tècnics i el saló de plens són alguns dels llocs visitats. Els estudiants acaben la jornada fent diverses preguntes a l’alcalde.

Publicitat

Publicitat

Més notícies