Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

La Concòrdia empata (4-4) a la pista de l’Hispanic de Torrent

Imatge del Facebook de l’Hispanic de Torrent.

El Club Deportivo la Concòrdia va empatar el cap de setmana a quatre gols a la pista de l’Hispanic de Torrent. Les llagostenques van arribar a dominar per 0 a 3 al començament de la segona part, però l’Hispanic va remuntar i la Concòrdia va salvar un punt a falta de 44 segons per al final.

El partit, entre dos equips situats a la zona alta de la classificació, va ser molt disputat. La Concòrdia va inaugurar el marcador al minut 3. El 0 a 2 va arribar al minut 10. Les de Torrent van tenir ocasions, però Clàudia va estar molt bé sota pals i les seves companyes també van estar encertades en defensa. Així, al descans, el resultat era de 0 a 2.

Només començar la segona part, les llagostenques van marcar el 0 a 3. El conjunt local va arriscar en atac i va tenir més encert de cara a porteria. Els gols van anar arribant fins que, al minut 38, l’Hispanic de Torrent es va posar per davant. En el tram final, la Concòrdia va aprofitar l’expulsió d’una jugadora rival per empatar i sumar un nou punt. Els gols de les llagostenques els van fer Domi, Villa i Cris. Les de Torrent es van marcar un gol en pròpia porta.

Tot i l’empat, les de la nostra localitat baixen un lloc a la classificació. Ara, ocupen la cinquena posició amb 26 punts, empatades amb el tercer, l’Eixample, i el quart, l’Hispanic. El segon classificat és el Teldeportivo amb 27 punts i el líder, el Palau amb 31.

El proper cap de setmana, hi haurà jornada de descans. El dia 3 de febrer, la Concòrdia rebrà la visita del Xaloc d’Alacant, que és sisè amb 25 punts i que la jornada passada va derrotar per 3 a 2 el San Vicente-Hércules, que és el cuer.

Publicitat

Publicitat

Més notícies