Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Futsal Hispànic de Torrent – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia visitarà demà dissabte la pista del tercer classificat, el Futsal Hispànic Ciutat de Torrent. Les llagostenques ocupen el quart lloc de la Segona Divisió espanyola amb 25 punts, els mateixos que té el seu proper rival. El líder és el Femisport Palau amb 28 punts i el segon classificat és l’Eixample amb 26.

Padre Damián Sagrados Corazones  – FS Unión Llagostense A
El FS Unión Llagostense A ocupa el sisè lloc de la Nacional Catalana amb 17 punts, a sis del líder, el Sansur. El proper rival dels llagostencs és el Padre Damián Sagrados Corazones, que és tercer amb 20 punts. El compromís tindrà lloc demà a Barcelona.

Gelida Industrial – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el penúltim lloc de la Primera Nacional amb nou punts, visitarà demà dissabte a les 17 h el Gelida Industrial, que és segon amb 22 punts.

HANDBOL
HC Vallag – Pardinyes Lleida Groc
L’Handbol Club Vallag iniciarà la segona volta al penúltim lloc, amb sis punts, del grup A de la Tercera Catalana. El proper rival de l’equip llagostenc serà el Pardinyes Lleida Groc, que ocupa l’antepenúltim lloc amb set punts, empatat amb el quart per la cua, l’Ascó. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo demà dissabte a les 19.30 h.

Joventut Handbol masculí – Garbí B de Palafrugell
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta ocupa el desè lloc amb onze punts, els mateixos que el novè, la Salle Montcada B, al grup B de la Tercera Catalana. El proper duel dels llagostencs serà contra el Garbí B de Palafrugell, que és vuitè amb 12 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van perdre 32 a 28. El duel, al Pavelló Antonio García Robledo, tindrà lloc demà dissabte a les 17.45 h.

Cerdanyola – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol és quart a la Primera Catalana, al grup A, amb 13 punts. La classificació està liderada pel Tortosa amb 21 punts, seguit del Tarragona i el Terrassa, empatats amb 15 punts. El proper compromís de les llagostenques serà el cap de setmana a la pista del Cerdanyola, que ocupa el penúltim lloc amb sis punts.

FUTBOL
CE la Llagosta – Sentmenat 
El CE la Llagosta reprèn la competició després de l’aturada pel Nadal i de la jornada de descans que va tenir el cap de setmana passat. El conjunt llagostenc, que ocupa el novè lloc del grup 6 de la Quarta Catalana amb 14 punts, rebrà el cuer, el Sentmenat. El duel tindrà lloc diumenge al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

CD Viejas Glorias – Clot
El CD Viejas Glorias ocupa la tercera posició del grup Sud de la Segona Divisió de Veterans amb 36 punts, els mateixos que el segon, el Mataronesa, i a tres del líder, el Pomar. El proper duel del Viejas Glorias tindrà lloc demà dissabte contra el Clot, que ocupa el quart lloc amb 29 punts. El compromís es jugarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies