Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

El Viejas Glorias suma el tercer empat contra la Llantia (3-3)

El Club Deportivo Viejas Glorias va sumar el tercer empat de la temporada en l’última jornada de la primera volta contra la Llantia (3-3). Els llagostencs baixen a la tercera posició del grup Sud de la Segona Divisió de Veterans amb 36 punts, els mateixos que el segon, el Mataronesa, i a tres del líder, el Pomar.

El conjunt de la nostra localitat va presentar-se dissabte amb moltes baixes i els visitants ho van saber aprofitar. La primera part va acabar sense gols i, només començar la segona, Cristian Fernández va fer bo un contracop per marcar l’1 a 0. Tot seguit, la Llantia va empatar, però va haver-hi reacció local amb dos gols mitjançant Juan, en una altra jugada de contracop, i Cristian López, en un xut des de fora de l’àrea quan faltaven 20 minuts per acabar el duel. Al tram final, en dos xuts de falta, la Llantia va empatar.

El proper duel del Viejas Glorias tindrà lloc dissabte contra el Clot, que ocupa el quart lloc amb 29 punts. El compromís es jugarà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies