Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament posa en marxa un taller sobre els valors educatius en l’esport de base

L’Ajuntament de la Llagosta ha iniciat un taller sobre els valors educatius a l’esport de base amb el lema Respecta’m, també a l’esport. La iniciativa està organitzada per la Regidoria d’Esports i compta amb la col·laboració de les Escoles d’Iniciació Esportiva, del Joventut Handbol la Llagosta, de l’Handbol Club Vallag i del Club Esportiu la Llagosta.

Els tallers tenen un total de sis sessions i estan dirigits a les categories alevins. La primera sessió ha tingut lloc avui al Centre Cultural amb una vintena d’infants. L’objectiu amb els més petits és poder treballar diversos conceptes educatius vinculats amb l’activitat esportiva, com ara el treball en equip com a eina de transformació social, les relacions interpersonals i la gestió de les emocions.

Tot i que les sessions estan dirigides als infants, en alguns dels tallers l’activitat es fa conjuntament amb els familiars dels esportistes per remarcar conceptes com el rol dels familiars, l’acompanyament dels infants en activitats de grup i la gestió de la frustració.

La metodologia que es proposa per realitzar els diferents tallers està basada en la participació activa. A més, s’incorpora una perspectiva de gènere entre els més petits. Totes les sessions finalitzaran amb una petita assemblea conjunta, perquè els participants puguin verbalitzar les seves reflexions.

Publicitat

Publicitat

Més notícies