Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

L’Ajuntament convoca dos llocs de treball temporals

L’Ajuntament de la Llagosta obrirà demà, 18 de gener, dues convocatòries per contractar temporalment dues persones, una de conserge i una altra d’educadora social. Els dos llocs de treball són a jornada completa. En el primer cas, es tracta d’un nomenament de funcionari interí i, en el segon, d’un contracte laboral temporal.

Les persones interessades poden recollir les bases de la convocatòria a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, que es troba a la plaça d’Antoni Baqué, o al web municipal www.llagosta.cat. Les instàncies per poder accedir a aquestes convocatòries es poden lliurar del 18 de gener al 6 de febrer.

L’horari de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania és de dilluns a divendres, de 8.30 h a 14 h, i els dimarts i dijous també de les 16 a les 20 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies