Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El sènior masculí del Joventut Handbol arriba a l’equador de la temporada al desè lloc

Fotografia: Twitter Joventut Handbol.

El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta acaba la primera volta al desè lloc del grup B de la Tercera Catalana. Els llagostencs van guanyar diumenge a la pista de l’últim classificat, el Montgrí, que encara no ha sumat cap punt.

El conjunt de Marc Puig va ser millor al llarg del partit i va assolir avantatges de quatre i cinc gols. Tot i això, el desgast físic, ja que hi havia només nou jugadors de pista i dos porters, va fer que el Montgrí s’apropés en el marcador a la segona part amb un parcial de 5 a 1. Finalment, l’equip llagostenc va saber gestionar l’avantatge mínim i va sumar la cinquena victòria de la temporada.

El sènior masculí ocupa el desè lloc amb onze punts, els mateixos que el novè, la Salle Montcada B. El proper duel dels llagostencs serà contra el Garbí B de Palafrugell, que és vuitè amb 12 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van perdre 32 a 28. El duel al Pavelló Antonio García Robledo tindrà lloc dissabte a les 17.45 h.

D’altra banda, el sènior femení va guanyar diumenge contra el Terrassa (28-23) i es consolida al quart lloc de la Primera Catalana, al grup A, amb 13 punts. La classificació està liderada pel Tortosa amb 21 punts, seguit del Tarragona i el Terrassa, empatats amb 15 punts. El proper compromís de les llagostenques serà el cap de setmana a la pista del Cerdanyola, que ocupa el penúltim lloc amb sis punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies