Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

El Vallag tanca la primera volta amb la tercera victòria de la temporada

L’Handbol Club Vallag va sumar la tercera victòria de la temporada en l’última jornada de la primera volta del campionat. L’equip de la nostra localitat va guanyar dissabte el Sant Just per 32 a 31.

El compromís va estar anivellat de principi a fi i en l’última acció el Sant Just va fallar un penal, que podria haver posat un empat final. El Vallag va mostrar la seva millor cara contra un equip que ocupa ara ocupa el setè lloc del grup A de la Tercera Catalana. Tot i la victòria, el Vallag es manté al penúltim lloc, ara amb sis punts.

El proper rival de l’equip llagostenc serà el Pardinyes Lleida Groc, que ocupa l’antepenúltim lloc amb set punts, empatat amb el quart per la cua, l’Ascó. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo dissabte a les 19.30 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies