Dijous, 22 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Can Pelegrí acull una exposició sobre la gestió dels residus

Del 15 al dia 26 de gener, es pot visitar a Can Pelegrí l’exposició Reduïm residus! La mostra vol sensibilitzar la ciutadania sobre la importància de la gestió dels residus i afavorir la participació en la presa de decisions ambientals.

L’exposició mostra a les persones visitants les característiques i la importància de la gestió dels residus i la necessitat de participar en la reducció dels mateixos. La mostra està pensada per al públic escolar, col·lectius interessats en el tema i, en general, per a tothom que hi tingui interès.

La pretensió és sensibilitzar a la població sobre la necessitat de respectar la piràmide de la gestió de les escombraries, que comença per la prevenció i la reducció de residus, segueix per la reutilització i el reciclatge i acaba amb el tractament d’aquells residus que siguin necessaris.

L’exposició Reduïm residus! és una producció de la Diputació de Barcelona i es pot visitar a Can Pelegrí fins al 26 de gener, de dilluns a divendres de 15.30 a 21.30 h i dimarts, dimecres i dissabte de 10 a 14 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies