Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense empata (2-2) amb el líder, el Sansur

El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense ha empatat aquest matí a casa (2-2) amb el líder, el Sansur. El partit ha estat molt disputat i els dos equips han disposat d’ocasions per guanyar.

Els llagostencs afrontaven el partit amb les baixes de Soria, Álex Pérez i Javi. José Manuel Poyato ha convocat dos jugadors del juvenil, Marc Navajas i Edgar, que han fet un bon partit.

Els visitants han inaugurat el marcador al minut 6 en un contracop. Poc després, David Martín ha empatat. Al minut 13, Marc Navajas ha tingut una ocasió molt clara, però ha xutat fota. A falta de cinc segons per al descans, el Sansur ha enviat un cop de cap al travesser.

La segona part ha començat amb dues bones intervencions d’Abraham, el porter del FS Unión Llagostense. Al minut 3, Marc Navajas ha obligat a lluir-se al porter del Sansur. Marc Fábregas ha marcat el 2 a 1 amb un gran llançament de falta al minut 6. Un minut després, els visitants han empatat gràcies a un rebot molt afortunat. Al minut 11, un defensa del Sansur ha evitat que un xut d’Edgar es transformés en el 3 a 2. Abraham ha tornat a intervenir amb encert en dues ocasions més als minuts 12 i 15. Els llagostencs ha buscat el gol de la victòria i l’han tingut a prop amb dos xuts d’Alberto i un de Carlos, però la pilota no ha entrat.

El proper compromís del conjunt llagostenc serà a la pista del Padre Damián Sagrados Corazones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies