Diumenge, 10 desembre 2023
12.5 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia comença l’any golejant (11-0) l’Esparreguera

El Club Deportivo la Concòrdia ha guanyat aquesta tarda l’Esparreguera per un contundent 11 a 0. Les llagostenques han estat molt superiors a les seves rivals en el primer partit de l’any 2018. Des del primer moment, la Concòrdia ha dominat i ha creat ocasions de gol. Al minut 2, Domi ha fet l’1 a o en una jugada personal. Al minut 4, Clara ha xutat contra el pal i, tot seguit, Cris ha marcat el 2 a 0.

Ainoa ha aconseguit el 3 a 0 al minut 9 i Domi, el 4 a 0 al minut 14. Alba ha fet un altre xut contra el pal i, abans del descans, han marcat Sonia Blanco, Ainoa i Villa.

A la segona part, ha continut el domini local, però amb menys encert de cara a porteria. Alba ha fet el 8 a 0 al minut 10. Al minut 13, Sonia Blanco ha aconseguit el 9 a 0. En el tram final del partit , han marcat Domi i Sònia Ancosta. En aquesta segona part, hi ha hagut també tres xuts al pal de Domi, Villa i Alba.

El proper cap de setmana, la Concòrdia jugarà a la pista de l’Hispanic de Torrent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies