Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD la Concòrdia – Esparreguera
El CD la Concòrdia rebrà el cap de setmana la visita de l’Esparreguera en el primer partit de l’any 2018. El conjunt llagostenc és quart al grup 2 de la Segona Divisió espanyola, mentre que el seu proper rival és onzè. L’equip de Javier Ruiz vol seguir sent l’únic equip del grup que encara no ha perdut cap partit. El duel tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

FS Unión Llagostense A  – Sansur
El FS Unión Llagostense A rebrà diumenge el líder de la Nacional Catalana, el Sansur, que suma 22 punts. El conjunt de José Manuel Poyato ocupa el cinquè lloc amb 16 punts, els mateixos que el sisè, el Clot, i el setè, el Ciutat de Granollers. El compromís tindrà lloc al CEM El Turó a les 12 h.

FS Unión Llagostense B  – Albelda Futsal
El FS Unión Llagostense B, que ocupa el penúltim lloc de la Primera Nacional amb nou punts, rebrà demà dissabte al CEM El Turó, a les 17 h, l’Albelda Futsal, que és cinquè amb 18 punts.

HANDBOL
HC Vallag – Sant Just
L’Handbol Club Vallag és penúltim classificat al grup A de la Tercera Catalana amb quatre punts. Demà, l’equip de la nostra localitat rebrà el Sant Just, que és sisè classificat amb 14 punts. El partit tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19.30 h.

Montgrí – Joventut Handbol masculí
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta visitarà diumenge la pista del cuer del grup B de la Tercera Catalana, el Montgrí, que encara no ha sumat cap punt. Els llagostencs ocupen el desè lloc amb nou punts.

Joventut Handbol femení – Terrassa
El sènior femení del Joventut Handbol és quart del grup A de la Primera Catalana amb onze punts. Diumenge, l’equip llagostenc rebrà el Terrassa, que és segon amb 15 punts. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

FUTBOL
CE la Llagosta 
Té jornada de descans perquè s’ha retirat el Tiana B.

CD Viejas Glorias – La Llantia
El CD Viejas Glorias ocupa la segona posició al grup Sud de la Segona Divisió de veterans amb 35 punts, a un del líder, el Pomar. El conjunt llagstenc rebrà demà la Llantia, que és setè amb 20 punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal de Futbol  Joan Gelabert a les 17 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies