Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

El Vallag, a trencar la ratxa negativa de resultats

El sènior de l’Handbol Club Vallag inicia l’any amb l’objectiu de trencar la ratxa dolenta de resultats en la qual està immers i sortir del pou de la classificació al grup A de la Tercera Catalana. L’equip que entrena Javi Iglesias ha perdut els set darrers partits que ha disputat. En l’enfrontament de la darrera jornada del 2017 va caure a la pista del Torró d’Agramunt per 27 a 26.

El conjunt sènior de l’Handbol Club Vallag és el penúltim classificat amb quatre punts. Els llagostencs només han guanyat dos partits i n’han perdut deu. El proper cap de setmana, tancaran la primera volta del campionat amb el partit que disputaran a casa contra el Sant Just, que és el sisè classificat amb 14 punts i que ve de derrotar per 32 a 30 l’Ascó, que és l’antepenúltim.

Publicitat

Publicitat

Més notícies