Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Obert el període de matriculació per obtenir el Graduat de Secundària a l’Escola d’Adults

El Centre de Formació de Persones Adultes de la Llagosta manté obert durant aquesta setmana el període de matriculació per realitzar les proves lliures de Graduat d’Educació Secundària. Les persones interessades poden passar per l’escola fins divendres de 9.30 a 12.30 h.

D’altra banda, l’Escola d’Adults també ha obert la matriculació del segon trimestre del curs. El centre ofereix cursos per obtenir el Graduat d’Educació Secundària, classes de català, francès i anglès, cursos d’informàtica i classes de preparació d’accés als diferents cicles formatius. En aquest cas, la matriculació està oberta fins que es cobreixin totes les places.

Publicitat

Publicitat

Més notícies