Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

El Futbol Sala Unión Llagostense juga diumenge contra el líder

El conjunt sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense tindrà el proper cap de setmana un compromís complicat. L’equip que entrena José Manuel Poyato jugarà a casa contra el líder de la Nacional Catalana, el Sansur.

El conjunt de la nostra localitat va patir en la darrera jornada del 2017 la segona derrota de la temporada en perdre a la pista de l’Alta Segarra per 4 a 3. El FS Unión Llagostense és cinquè amb 16 punts, a sis del líder, el Sansur. El Ripoll és segon amb 19 punts, empatat amb el Betània Patmos, mentre que el Padre Damián Sagrados Corazones és quart amb 17. El FS Unión Llagostense està empatat amb el Clot i el Ciutat Granollers.

D’altra banda, el sènior B del FS Unión Llagostense s’enfrontarà aquesta jornada a l’Albelda Futsal en partit de la Primera Nacional. El conjunt de la Llagosta és el penúltim classificat amb només nou punts, mentre que l’Albelda Futsal és cinquè amb 18. En el darrer partit, el FS Unión Llagostense B va perdre per 12 a 7 a la pista del Begues i va encaixar la cinquena derrota de la temporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies