Diumenge, 10 desembre 2023
17 C
La Llagosta

El CD la Concòrdia rep dissabte la visita de l’Esparreguera

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia rebrà el cap de setmana la visita de l’Esparreguera en el primer partit de l’any 2018. El conjunt llagostenc és quart al grup 2 de la Segona Divisió espanyola, mentre que el seu proper rival és onzè.

En el darrer partit del 2017, la Concòrdia va guanyar per 1 a 4 a la pista del Vallirana. Les de la nostra localitat van sumar la sisena victòria de la temporada i continuen sent l’únic equip del grup 2 de la Segona Divisió espanyola que no ha perdut cap partit aquesta temporada.

Després del triomf contra el Vallirana, la Concòrdia ocupa la quarta posició amb 22 punts, a tres dels dos equips que encapçalen el grup, el Palau i l’Hispanic Torrent. El tercer classificat és l’Eixample amb 23 punts. En les deu primeres jornades del campionat, les llagostenques han guanyat sis partits i n’han empatat quatre. El seu proper rival és onzè amb només set punts i ve de ser golejat a casa per l’Hispanic Torrent (1-6).

Publicitat

Publicitat

Més notícies