Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

La llagostenca Ainoa Garrido, campiona d’Espanya amb la selecció catalana infantil

Ainoa Garrido, jove esportista de la Llagosta, es va proclamar ahir campiona d’Espanya amb la selecció catalana infantil femenina d’handbol. Garrido, que juga al Balonmano Granollers i que va militar abans al Joventut Handbol la Llagosta, és portera.

Catalunya es va imposar ahir a la final a Castella-La Manxa per un clar 28 a 19. La selecció catalana va ser molt superior. Al minut 8, ja guanyava per un clar 6 a 0. Al descans, el marcador era de 13 a 7. A la segona part, les catalanes van mantenir les diferències i en cap moment van veure perillar la victòria.

En la fase de grups, Catalunya es va imposar a Navarra (22-18), a Madrid (11-15) i a Aragó (23-19). Les catalanes van quedar primeres del grup A i, en quarts de final, van derrotar la Comunitat Valenciana, tercera del grup B, per un ajustat 21 a 20, mentre que, en semifinals, van superar Euskadi per 23 a 19. El Campionat d’Espanya de seleccions territorials es va disputar del 2 al 7 de gener a Galícia.

Publicitat

Publicitat

Més notícies