Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Ja es coneixen les primeres activitats de l’any de la Biblioteca de la Llagosta

Aquesta setmana començaran les activitats de la programació anual de la Biblioteca de la Llagosta. Les propostes que s’ofereixen al llarg d’aquest primer mes de l’any estan caracteritzades per la continuïtat respecte a les de l’any passat.

Avui i demà, s’iniciaran els dos tallers que es desenvoluparan al llarg del trimestre, el de català, que tindrà lloc els dilluns de 17 a 18 h; i el de poesia, que es farà els dimarts de 18.30 a 20 h. Les dues propostes estaran dirigides per la dinamitzadora de la Biblioteca, Conchi Fernández, i es faran a la segona planta de Can Pelegrí. Per participar en aquests tallers, cal adreçar-se a la Biblioteca.

La programació d’adults del mes de gener inclou una sessió del Club de lectura dedicada al llibre El perro del Hortelano, de Lope de Vega (10 de gener), la trobada del Videofòrum, que es dedicarà a la pel·lícula Tímidos anónimos, de Jean-Pierre Améris (17 de gener), un taller sobre teatre terapèutic, a càrrec de Toni Prim (24 de gener), i una xerrada sobre valors, que anirà a càrrec de Conchi Fernández i que inclourà lectures de textos elaborats per alumnes del Taller de narrativa (31 de gener).

Pel que fa a la programació infantil, destaca l’Hora del conte, que es farà els dimecres 17, 24 i 31 de gener a les 18.30 h. L’encarregada d’explicar històries a les lectores i als lectors més petits serà la contacontes Puri Ortega. El dissabte 27 de gener, Un conte al sac protagonitzarà Contes i música en família, adreçada a infants de 0 a 5 anys i els seus pares i mares.

D’altra banda, el 29 de gener a les 17.30 h, hi haurà una trobada del jurat del Premi Atrapallibres. Els nois i les noies que participen en aquest certamen es trobaran per comentar el primer llibre que han llegit.

Publicitat

Publicitat

Més notícies