Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

La Colla Gegantera de la Llagosta ja té enllestit el calendari d’activitats del 2018

Els gegants de la Llagosta visitaran aquest any vuit poblacions catalanes. La Colla Gegantera de la nostra localitat ha confeccionat el calendari d’activitats per a aquest 2018, que aprovarà a la seva assemblea ordinària del proper 20 de gener.

Està previst que la Colla Gegantera de la Llagosta participi a les trobades de Parets del Vallès (21 de gener), Pallejà (18 de febrer), Manlleu (21 d’abril), Ripoll (13 de maig), el Masnou (30 de juny), del barri del Poble Sec de Barcelona (14 de juliol), Montornès del Vallès (16 de setembre) i Sant Andreu de Llavaneres (2 de desembre). El president de l’entitat, Pablo Martín, ha destacat que “aquest any, visitem poblacions on mai hem anat com Ripoll i el Masnou i el barri del Poble Sec”.

A més, al llarg d’aquest any, la Colla Gegantera organitzarà o participarà a set activitats més que es desenvoluparan a la nostra localitat. La primera, i segurament la més destacada, serà la 9a Trobada Gegantera de la Llagosta, que se celebrarà el diumenge 11 de març. La Colla participarà a la Diada de Sant Jordi, a la 4a Mostra d’Entitats, a la Cercavila de Festa Major i a la Diada Nacional de Catalunya. A l’octubre, tindrà lloc la 4a Cursa de Gegants de la Llagosta, que es dedicarà a la lluita contra el càncer de mama. La darrera activitat serà la Zumba Gegant per la Marató, prevista per al 18 de novembre. Martín ha indicat que “la intenció és mantenir les activitats, sobretot les que són de representació del nostre poble arreu de Catalunya i les tres grans cites que tenim, la Trobada, la Cursa i la Zumba Gegant”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies