Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Ainoa Garrido disputa amb la selecció catalana d’handbol infantil el Campionat d’Espanya a Galícia

Fotografia: Campionat d’Espanya.

La llagostenca Ainoa Garrido disputa aquests dies amb la selecció de Catalunya infantil el Campionat d’Espanya d’handbol a Galícia. La jugadora de la nostra localitat milita al BM Granollers. Anteriorment, ho havia fet al Joventut Handbol i juga de portera.

L’estatal va començar dimarts i es perllongarà fins diumenge, quan s’hi juguin les finals. La selecció catalana infantil ja s’ha classificat pels quarts de final del campionat després de guanyar els dos primers partits contra Navarra (22-18) i Madrid (11-15). El combinat català és líder del grup A amb quatre punts, dos més que Madrid, segona, i Navarra, tercera.

En l’últim lloc del grup hi ha el rival de demà dijous de Catalunya, l’Aragó, que encadena dues derrotes seguides. Un cop s’hi juga la tercera jornada, Catalunya coneixerà el rival de divendres dels quarts de finals. En cas de passar, la semifinal es jugaria dissabte i la final o la de consolació, diumenge. L’objectiu de Catalunya, amb la llagostenca Garrido, és lluitar per les medalles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies