Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

Més de 2.000 persones han passat per la pista de gel de la Llagosta

L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta ha fet un primer balanç positiu de la pista de gel sintètic que ha estat instal·lada a la plaça d’Antoni Baqué. Més de 2.000 persones han passat durant les dues setmanes que la pista de gel ha estat oberta.

Aquesta ha estat la primera vegada que la Llagosta ha disposat d’aquest tipus d’instal·lació. La iniciativa dels comerciants de la nostra localitat ha estat molt ben acollida pels veïns i veïnes de la Llagosta i ha atret un nombre important de persones de poblacions veïnes com Mollet, Santa Perpètua o Martorelles. El president de l’ACIS, Héctor Gil, diu que ara “s’ha de fer un balanç amb els comerços col·laboradors. Sí que el fet que els tiquets es venguessin directament als comerços ha generat tràfic als punts de venda, que era un dels objectius. Ara, s’ha de veure si això s’ha traduït en caixa, encara no ho sabem”.

La pista de gel sintètic es va obrir el 18 de desembre i, inicialment, estava previst que funcionés fins al dia 24. Tot i això, va sorgir la possibilitat d’ampliar més l’experiència i la bona acollida de la iniciativa comercial va fer que es decidís ampliar una setmana més el seu funcionament.

L’ACIS va posar en marxa aquesta proposta nadalenca amb un doble objectiu, dinamitzar la vida comercial de la Llagosta i organitzar una activitat nova a la nostra localitat. L’Ajuntament de la Llagosta ha fet possible tirar endavant aquesta iniciativa avançant els diners que costava la instal·lació, que posteriorment tornarà l’ACIS amb els ingressos que hagi obtingut per publicitat i per altres vies. El Consistori també s’ha fet càrrec del subministrament elèctric necessari per al funcionament de la pista de gel sintètic. L’alcalde, Óscar Sierra, s’ha mostrat “molt content amb aquesta pista de gel, que ens ha donat una il·lusió extra durant aquestes festes nadalenques. És d’agrair l’esforç que ha fet l’ACIS. Esforç al que s’ha sumat l’Ajuntament, fent possible que s’ampliés una setmana més veient l’èxit que tenia la pista de gel”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies