Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

La Concòrdia suspèn el torneig de futbol sala femení i reprèn dimecres els entrenaments

El Club Deportivo la Concòrdia reprendrà demà dimecres els entrenaments després d’una setmana de descans i de no poder celebrar el Torneig de futbol sala femení, que s’havia previst pel 30 de desembre i que per falta d’equips es va suspendre.

El conjunt llagostenc jugarà demà un partit amistós a partir de els 21 h en el Complex Esportiu Municipal El Turó. La Concòrdia disputarà el primer partit oficial de l’any el 13 de gener a casa i contra l’Esparreguera, que ocupa l’onzè lloc amb set punts. Pel que fa a l’equip de la nostra localitat és quart classificat de la Segona Divisió amb 22 punts, a tres dels primers classificats, el Femisport Palau i l’Hispànic de Torrent.

Publicitat

Publicitat

Més notícies