Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El Club Bàsquet la Llagosta va organitzar dissabte el primer Basketday

Dissabte, es va celebrar el primer Basketday organitzat pel Club Bàsquet la Llagosta. L’activitat va servir per donar a conèixer la nova entitat esportiva de la nostra localitat i per promoure la pràctica d’aquest esport entre els infants i joves.

Cinc infants s’han interessat a formar part del club després d’haver passat per aquest primer Basketday. La jornada va tenir lloc durant tot el matí al pati de l’Escola Joan Maragall i va consistir en circuits d’exercicis, partits 3×3 i un bàsquet inflable. A més, hi va haver música per amenitzar l’activitat i servei de bar. La presidenta del club, María José García, ha explicat que al llarg del matí “es va informar sobre l’existència del nou Club de Bàsquet la Llagosta i de les coses que volem fer”.

El Club Bàsquet la Llagosta és una nova entitat esportiva de la nostra localitat que està en tràmits de constituir-se oficialment. Fins ara, el club té un equip cadet masculí i entrena els dimarts i dijous de tres quarts de sis de la tarda a les set del vespre al Complex Esportiu Municipal El Turó. Les persones interessades a posar-se en contacte amb el club poden fer-ho a través de la seva pàgina de Facebook o del seu correu electrònic cblallagosta@gmail.com.

Publicitat

Publicitat

Més notícies