Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Banc de Sang va aconseguir 318 donacions a la Llagosta l’any passat

L’any 2017 es va tancar amb 318 donacions de sang en les diferents sessions que va portar a terme a la Llagosta el Banc de Sang de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Aquesta xifra és més baixa que la registrada el 2016, quan es van aconseguir 350 donacions.

El 2017, es van comptabilitzar 64 nous donants a la Llagosta, 34 d’ells en les dues captacions que va organitzar l’Escola Gilpe. Des del Banc de Sang, han volgut destacar la implicació d’aquest centre educatiu de la nostra localitat. A més, l’any passat 44 persones es van apropar a donar sang, però no ho van poder fer per diversos motius.

En la darrera captació de l’any a la Llagosta, el 28 de desembre, es van registrar 30 donacions al matí amb tres nous donants i 49 a la tarda amb set nous donants. A més, hi ha haver set oferiments. Des del Banc de Sang, destaquen la necessitat de no baixar la guàrdia i intentar que aquest 2018 augmentin el nombre de donacions a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies