Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

El Club Bàsquet la Llagosta celebrarà dissabte el Basketday a l’Escola Joan Maragall

El Club Bàsquet la Llagosta celebrarà una jornada de bàsquet gratuïta a l’Escola Joan Maragall el proper 30 de desembre, de 10 a 14 h. La jornada, anomenada Basketday, està adreçada a infants que vulguin conèixer i practicar el bàsquet.

Durant la jornada s’hi faran circuits d’exercicis, partits 3×3 i bàsquet inflable, entre altres. “L’objectiu de la trobada és donar-nos a conèixer i que la ciutadania de la Llagosta sàpiga que ja existeix un club que practica bàsquet”, admet la presidenta, María José García, que remarca la jornada: “volem passar, sobretot, una bona estona fent bàsquet”.

Aquesta jornada està organitzada pel Club Bàsquet la Llagosta, que és una nova entitat esportiva de la nostra localitat que està en tràmits de constituir-se. Fins ara, el club té un cadet masculí i entrena cada dimarts i dijous de 17.45 a 19 h al CEM El Turó.

Publicitat

Publicitat

Més notícies