Dissabte, 28 gener 2023
3.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament cedirà avui a la Generalitat els terrenys per a l’ambulatori nou

L’Ajuntament de la Llagosta cedirà avui formalment a la Generalitat els terrenys en els quals es construirà l’ambulatori nou de la nostra localitat. Aquest és el punt més destacat del ple extraordinari que celebrarà el Consistori aquesta tarda (19.30 hores).

En concret, l’Ajuntament cedirà al Servei Català de la Salut de la Generalitat part de l’espai situat darrere de l’Edifici Consistorial entre l’avinguda de l’Onze de Setembre i els carrers del Mercat i de Jaume Balmes. Aquí, la Generalitat construirà un ambulatori de 1.700 metres quadrats, que substituirà l’actual, inaugurat el 1987 i que ha quedat totalment desfasat a causa de l’augment de població que ha experimentat la Llagosta des d’aleshores. Els terrenys, amb una superfície de 860,70 metres quadrats, que se cediran ara van ser qualificats com a equipament sanitari-assistencial mitjançant una modificació puntual del Pla General d’Ordenació Urbanística aprovada definitivament al setembre pel conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Ara, la Generalitat haurà d’encarregar el projecte i adjudicar la construcció de l’ambulatori nou.

Durant el ple d’aquesta tarda, també es resoldran les al·legacions i s’aprovaran definitivament les modificacions de les ordenances fiscals de 2018. Només ha presentat al·legacions Bartolomé Fraile, en representació del partit Unión, Progreso y Democracia.

Entre d’altres qüestions, el Ple també aprovarà el compte d’explotació corresponent a la gestió de l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 20167-2017.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies