Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

El cap de setmana, arriba ple d’activitats

Entre avui divendres i diumenge, es desenvoluparan diverses activitats a la Llagosta. Aquesta tarda, entre les 17 i les 19 hores, l’Esplai Dijoc organitzarà uns tallers nadalencs i una xocolatada per a infants, joves i les seves famílies a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

A les 18 hores, la Biblioteca de la Llagosta farà la cloenda de les activitats del primer trimestre del curs. L’acte, que tindrà lloc a Can Pelegrí, comptarà amb l’actuació de l’Escola Municipal de Música.

Demà dissabte, el Centre Cultural acollirà una activitat organitzada per la colla dels Saltats, que ha preparat una festa per rebre el Pare Noel, amb Mary Poppins i el món de Disney. Les entrades, al preu de tres euros, es poden adquirir a la seu dels Saltats, al número 25 del carrer de Sant Pau, totes les tardes entre les 18 i les 22 hores. L’aforament és limitat.

Per la seva part, l’Agrupació Sardanista organitzarà diumenge una ballada de sardanes. L’activitat, amenitzada per la cobla Jovenívola de Sabadell, començarà a les 12 hores a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies