Dilluns, 06 febrer 2023
10.4 C
La Llagosta

L’AE Karate-Judo celebra el Torneig de Nadal de judo amb prop de 230 infants

Fotografia: AE Karate-Judo.

L’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta va celebrar diumenge un campionat de Nadal de judo amb prop de 230 infants. El torneig va tenir lloc al CEM El Turó al llarg del matí.

Per banda del club llagostenc, van participar una quarantena de judokes. També van comptar amb altres joves d’altres localitats com ara Santa Perpètua de Mogoda, Mollet del Vallès, Palau-solità i Plegamans o Sabadell. “És un campionat que fem per iniciar els joves judokes a la competició”, ha explicat un dels responsables del Torneig de Nadal, Sergio Resurrección.

D’altra banda, quatre membres de l’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta van aprovar dissabte l’examen de grau que va tenir lloc al Pavelló Llars Mundet de Barcelona. Així, Sergi Pons i Juan Carlos Cerrudo van aconseguir el cinturó de sisè Dan; Sergio Resurrección, el tercer Dan; i Zarina Kulaeva, el primer Dan. Pel que fa a Abel Gironès va aprovar una part de l’examen, però no va obtenir el primer Dan.

Publicitat

Publicitat

Més notícies