Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

La participació a la Llagosta en les eleccions al Parlament és del 67,74% a les sis de la tarda

La participació a les sis de la tarda a la Llagosta en les eleccions al Parlament de Catalunya s’ha situat en el 67,74%. Aquesta dada suposa un increment de més de sis punts respecte els comicis catalans del 2015, quan se situava la participació a les sis de la tarda en el 61,05%.

Segons dades de la Generalitat amb aquest segon avanç de participació, la Llagosta té un índex de participació lleugerament inferior que el de la mitjana de tot Catalunya, amb una participació prop del 68,3%.

Pel que fa a la una del migdia, en el primer avanç facilitat per la Generalitat, la participació a la Llagosta era del 36,58%. El nombre de persones que s’havia apropat als col·legis electorals era lleugerament superior al dels darrers comicis autonòmics, celebrats el 2015, quan el percentatge de participació a la una del migdia era del 35,82%. L’índex de participació a la Llagosta a la una del migdia era més alt que el de la mitjana de tot Catalunya (34,69%).

Podeu seguir la jornada electoral a la Llagosta en aquest web, en el de l’Ajuntament (www.llagosta.cat) i en les xarxes socials del 08centvint i de l’Ajuntament de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies