Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

Setena derrota seguida del sènior de l’Handbol Club Vallag

El sènior de l’Handbol Club Vallag va caure el cap de setmana a la pista del Torró d’Agramunt per 27 a 26. Durant la primera part, el Vallag no va jugar gens bé i va tenir poc encert de cara a gol. Al descans, el resultat era de 15 a 12. A la segona part, els llagostencs van anar reduint les diferències fins que es van posar per davant al marcador. Al minut 27, el Vallag guanyava d’un gol, però algunes imprecisions van fer que el Torró d’Agramunt es posés de nou per davant i aconseguís el triomf.

L’equip que entrena Javi Iglesias ha perdut els set darrers partits que ha disputat i és el penúltim classificat amb quatre punts. Els llagostencs només han guanyat dos partits i n’han perdut deu.

Publicitat

Publicitat

Més notícies