Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

S’amplia fins al 30 de desembre la pista de gel de la plaça d’Antoni Baqué

Finalment, es podrà gaudir de la pista de gel de la plaça d’Antoni Baqué una setmana més. En principi, aquest espai, que es va posar en marxa dilluns, s’havia de tancar diumenge, però s’ha decidit ampliar la seva obertura fins al 30 de desembre. L’Associació de Comerciants i Serveis (ACIS) de la Llagosta, que ha portat a terme la iniciativa amb la col·laboració de l’Ajuntament en el marc de la programació de Nadal, ha destacat la gran expectació que ha generat la pista de gel i, per això, s’ha decidit ampliar una setmana aquesta activitat. A més, així, es donarà més temps als infants per gaudir d’aquest equipament, ja que la setmana que ve ja tindran tots vacances.

L’horari d’obertura de la pista de patinatge durant aquesta setmana és el següent: fins dissabte de 17 a 21 h i dijous, dissabte i diumenge també al matí, d’11 a 14 h; diumenge també de 17 a 19 h.

Del 25 al 30 de desembre, l’horari serà d’11 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

Els tiquets per accedir a la pista de gel s’han d’adquirir en qualsevol dels més de 50 comerços associats a l’ACIS que s’han sumat a aquesta iniciativa i que tenen un distintiu especial a les seves portes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies