Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

La sala de plens de l’Ajuntament acull la presentació del llibre Barricadas de papel y tinta

La sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta acull aquesta tarda la presentació del llibre Barricadas de papel y tinta, una obra col·lectiva formada per relats curts majoritàriament d’autors i autores locals. L’acte començarà a les 19.30 h.

Tots els relats estan ambientats a la Llagosta. La iniciativa es va començar a gestar a partir de la trobada de la Diada de Sant Jordi promoguda per la Biblioteca de la Llagosta.

Al llibre participen Feli García, José Ramon Vera, Maite Bonilla, Norberto Tito, Paquita Pedrós, Pepe Ramos i Samuel Ramos. També es poden trobar relats dels barcelonins Genoveva Gutiérrez i Sergio Bonavida Ponce. El pròleg del llibre ha ant a càrrec de Conchi Fernández, dinamitzadora de la Biblioteca de la Llagosta.  Un dels autors de Barricadas de papel i tinta, José Ramón Vera, ha avançat que “tots els relats tenen com a escenari la Llagosta, però cada autor té el seu estil. N’hi ha de suspens, d’humor, n’hi ha poemes,…”

A banda de la publicació del llibre, el grup d’autors està ultimant la constitució d’una entitat local, Resistència Literària. L’objectiu de l’associació serà fer activitats per seguir promocionant la cultura a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies