Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

El Viejas Glorias goleja el Real Coloma (9-1) i ja és segon

El Club Deportivo Viejas Glorias va guanyar dissabte el Real Coloma per 9 a 1. Els llagostencs no van tenir cap problema per derrotar el penúltim classificat del grup Sud de la Segona Divisió i sumar tres punts que li permeten situar-se en segona posició, a només dos punts del líder, el Pomar. Cristian Fernández va marcar quatre gols; Abel Fernández, tres i Raúl Requena i Cristian López, un cadascun.

El Viejas Glorias és el segon classificat amb 31 punts, a dos del Pomar i un més que el tercer, el Mataronesa. El conjunt de la nostra localitat no tornarà a jugar fins al 7 de gener, quan anirà al camp del Clot Athletic, que és el tercer classificat amb 26 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies