Divendres, 26 abril 2024
17.3 C
La Llagosta

El PSC es reivindica a la Llagosta com l’única força capaç d’aglutinar una majoria per governar

El Partit dels Socialistes de Catalunya s’ha reivindicat com el vot útil contra l’independentisme capaç “d’aglutinar una majoria per governar a Catalunya”. Ho ha dit Adriana Lastra, vicesecretària general del PSOE, en l’acte final de campanya dels socialistes vallesans aquest dimarts al Centre Cultural de la Llagosta. El míting final de campanya ha comptat també amb Jonatan Martínez, primer secretari del PSC al Vallès Oriental; Conchi Jiménez; regidora a l’Ajuntament de la Llagosta i candidata al Parlament de Catalunya; Óscar Sierra, alcalde de la Llagosta; i Jordi Terrades, diputat i candidat al Parlament.

Adriana Lastra ha demanat recuperar el seny català mitjançant el vot al PSC en les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre. “El full de ruta independentista no té res a veure amb les necessitats de la societat catalana. Hem de tornar a aglutinar a la societat, recuperar la convivència i el sentit comú”, ha dit la vicesecretària del PSOE, que ha remarcat la figura de Miquel Iceta, candidat del PSC.

Tanmateix Jordi Terrades ha reivindicat el vot socialista i creu en la victòria en les eleccions al Parlament amb la clau dels indecisos. “Encara hi ha un 25 o 28% que tenen decidit anar a votar però tenen dubtes a qui fer-ho. Cal sortir del bloqueig de la política catalana amb un independentisme català excloent i un nacionalisme de negació per banda del PP i C’s. Hem de fer una política de solucions”, ha dit Terrades, que ha remarcat: “Iceta és capaç de construir ponts».

En l’acte s’ha projectat un vídeo de Miquel Iceta, que demanava el vot per aconseguir “la presidència a la Generalitat de Catalunya”. De fet, Iceta ha lamentat no poder ser-hi a l’acte de la Llagosta i ha agraït el suport del Vallès Oriental.

El míting socialista a la Llagosta ha estat obert per l’alcalde Óscar Sierra, que ha criticat el paper dels darrers anys de la Generalitat de Catalunya. A més, ha donat les gràcies “als companys i companyes del PSOE, que ens han dit que no estem sols”, ha remarcat en vàries ocasions. També n’ha parlat Conchi Jiménez, que ha demanat el vot pel PSC “perquè és la millor opció i Iceta portarà seny a tothom, liderarà el projecte i portarà a Catalunya a la normalitat que necessita”.

El primer secretari del PSC al Vallès Oriental, Jonatan Martínez, ha agraït el compromís dels socialistes vallesans durant la campanya. “Per aquesta comarca han passat gairebé tots els diputats actuals i tenint el nostre candidat, Jordi Terrades, a molts municipis”, ha dit Martínez, que ha reivindicat el paper del PSC en la història de Catalunya, “per tornar novament a les institucions catalanes”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies