Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Darrer dia d’inscripció per anar al Teatre Nacional amb la Biblioteca

Avui és l’últim dia per inscriure’s a la sortida al Teatre Nacional de Catalunya que organitza la Biblioteca de la Llagosta per veure l’obra El perro del hortelano. La sortida cultural es farà el proper 7 de gener.

Les persones interessades han de passar per la recepció de la Biblioteca, a la primera planta de Can Pelegrí, que està oberta de 15.30 a 20.30 h. El preu de la sortida és de 20 euros. L’obra de Lope de Vega es podrà veure a la Sala Gran del Teatre Nacional i està dirigida per Helena Pimenta.

Aquesta activitat forma part del projecte Llegir el teatre – Clubs de lectura, que impulsen el Teatre Nacional de Catalunya i les Biblioteques públiques de Catalunya.

Activitats nadalenques
D’altra banda, la Biblioteca organitza demà dues activitats més en el marc de la programació de Nadal. A les 17 h, tindrà lloc el Tastet de receptes nadalenques. La Biblioteca convida a tothom qui vulgui a portar la seva proposta gastronòmica nadalenca i compartir-la amb la resta de participants. L’altra activitat començarà a les 18.30 h i es tracta d’una edició especial de l’Hora del conte, amb la contacontes Puri Ortega.

 

Publicitat

Publicitat

Més notícies