Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Segona derrota de la temporada per al sènior A del FS Unión Llagostense

El conjunt sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense va patir el cap de setmana la segona derrota de la temporada en perdre a la pista de l’Alta Segarra per 4 a 3. Els llagostencs van afrontar el partit amb moltes baixes i, a més, durant l’enfrontament va ser expulsat Carlos.

El FS Unión Llagostense es va avançar en dues ocasions durant la primera part, però els locals van empatar i, al descans, el resultat era de 2 a 2. A la segona part, els de la nostra localitat van fer el 2 a 3, però l’Alta Segarra va reaccionar, va marcar dos gols i es va emportar els tres punts. Els llagostencs van donar massa facilitats en defensa. Alberto Joyera va fer dos gols i Edgar, un.

El FS Unión Llagostense és cinquè amb 16 punts, a sis del líder, el Sansur, que serà el seu proper rival en el primer partit del 2018, que es disputarà a la Llagosta el 14 de gener.

Publicitat

Publicitat

Més notícies