Divendres, 27 gener 2023
5.5 C
La Llagosta

Nova victòria del CD la Concòrdia, que se situa en quarta posició

El primer equip del Club Deportivo la Concòrdia va guanyar el cap de setmana per 1 a 4 a la pista del Vallirana en la darrera jornada de l’any. Les de Javier Ruiz ja dominaven al descans per 1 a 2. Villa va marcar dos gols; Domi, un i Sònia Ancosta, un altre.

Les de la nostra localitat van sumar la sisena victòria de la temporada i continuen sent l’únic equip del grup 2 de la Segona Divisió espanyola que no ha perdut cap partit aquesta temporada.

Després del triomf contra el Vallirana, la Concòrdia ocupa la quarta posició amb 22 punts, a tres dels dos equips que encapçalen el grup, el Palau i l’Hispanic Torrent. El tercer classificat és l’Eixample amb 23 punts. En les deu primeres jornades del campionat, les llagostenques han guanyat sis partits i n’han empatat quatre.

La Concòrdia disputarà el proper partit el cap de setmana del 13 i 14 de gener, quan rebrà la visita de l’Esparreguera, que és onzè amb només set punts i ve de ser golejat a casa per l’Hispanic Torrent (1-6).

Publicitat

Publicitat

Més notícies