Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Vallirana – CD la Concòrdia
El CD la Concòrdia ocupa la cinquena posició amb 19 punts al grup 2 de la Segona Divisió espanyola. Després del descans de la jornada passada, l’equip llagostenc disputarà l’última jornada de lliga de l’any a la pista del Vallirana el proper cap de setmana. El conjunt del Baix Llobregat ve de perdre a la pista de l’Hispanic Torrent i és novè amb sis punts. La Concòrdia és l’únic equip del grup que es manté invicte.

Alta Segarra  – FS Unión Llagostense A
El FS Unió Llagostense A ocupa el quart lloc de la Nacional Catalana amb 16 punts, empatat amb el tercer, Padre Damián Sagrados Corazones; el cinquè, Ciutat de Granollers; i el sisè, Betània Patmos Barcelona. L’euqip de José Manuel Poyato visita dissabte la pista de l’antepenúltim classificat, l’Alta Segarra, que suma 6 punts.

Begues  – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B, que ocupa l’onzè lloc de la Primera Nacional amb nou punts, visita dissabte la pista del Begues, que és penúltim classificat amb set punts.

HANDBOL
Torró d’Agramanet – HC Vallag
L’Handbol Club Vallag  és penúltims al grup A de la Tercera Catalana amb quatre punts. El proper cap de setmana, aniran a la pista del Torró d’Agramunt, que és el quart classificat per la cua amb sis punts.

Joventut Handbol masculí – BCN Sants
El sènior masculí del Joventut Handbol la Llagosta és desè al grup B de la Tercera Catalana amb nou punts. Diumenge, rebrà la visita del Sants, que és setè amb onze punts i un partit menys. El duel tindrà lloc al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Ascó-Móra – Joventut Handbol femení
El sènior femení del Joventut Handbol és quart classificat del grup A de la Tercera Catalana amb nou punts. Dissabte, visitarà la pista de l’Ascó-Móra, que ocupa el cinquè lloc amb vuit i un partit menys.

FUTBOL
CE la Llagosta – Alella 2013
El CE la Llagosta és setè classificat del grup 6 de la Quarta Catalana amb 14 punts. Després de tres jornades sense guanyar, una victòria a casa contra l’alella 2013 podria fer pujar mínim una posició a la classificació. L’equip visitant ocupa el sisè lloc amb 16 punts. El duel tindrà lloc diumenge al Camp de Futbol Joan Gelabert a les 12 h.

CD Viejas Glorias – Real Coloma
El CD Viejas Glorias ocupa el tercer lloc del grup Sud de la Segona Divsiió de veterans amb 25 punts, a cinc del líder, el Pomar. Els llagostencs rebran dissabte el penúltim classificat, el Real Coloma, que suma vuit punts. El diel tindrà lloc dissabte al Camp de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

JUDO
Torneig Nadal 2017
L’Associació Esportiva Karate-Judo la Llagosta celebra diumenge al llarg del matí el Torneig Nadal 2017 amb prop de 200 infants. El campionat del club llagostenc començarà a partir de les 9.30 h i tindrà lloc al CEM El Turó. Del club de la nostra localitat, participaran una quarantena d’infants. El torneig comptarà amb membres d’altres clubs de Mollet, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans.

Publicitat

Publicitat

Més notícies