Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Les biblioteques de la nostra comarca organitzen una campanya per promoure el seu ús

Les biblioteques del Vallès Oriental, entre elles la de la Llagosta, han posat en marxa la campanya Per Nadal, regala #bibliotequesVO. La iniciativa pretén promocionar els serveis que presten aquests centres culturals, sobretot entre les persones que encara no disposen del carnet d’usuàries.

Les biblioteques facilitaran un val que la persona beneficiària podrà bescanviar per un carnet. Així, qualsevol que vulgui pot demanar de manera gratuïta aquest val per regalar a algun familiar o amic que encara no tingui el carnet de la Biblioteca. La campanya es desenvoluparà fins al proper 5 de gener.

A més de poder fer servir de forma gratuïta el servei de préstec, el carnet dona dret a accedir a internet a través de la xarxa wi-fi de la Biblioteca, fer ús de la biblioteca virtual o tenir descomptes a cinemes, teatres i llibreries, entre d’altres.

A la campanya Per Nadal, regala #bibliotequesVO s’han sumat 22 de les 28 biblioteques que hi ha a la nostra comarca. L’acció es complementa amb aparadors simultanis dedicats a promocionar la iniciativa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies