Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Dissabte es farà una nova trobada del projecte Viu la riera

El projecte Viu la riera organitza una trobada dels quatre municipis que travessa la riera de Caldes per treballar en la millora de l’entorn fluvial, la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui. L’acte porta per nom Mulla’t, trobada per millorar l’entorn fluvial.

L’activitat es desenvoluparà dissabte, de les 10 a les 12 hores, a la seu del Consorci Besòs–Tordera, a l’avinguda de Sant Julià, 241, de Granollers.

La trobada té dos objectius principals. El primer, il·lustrar l’ús pràctic de la GeoAgenda Mulla’t del web-SIGPP Viu la riera!, dissenyada per enregistrar activitats i accions a l’entorn de la riera de Caldes. El segon, impulsar la continuïtat del projecte Viu la riera! amb el suport dels ciutadans i els ajuntaments de la Llagosta, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans i Caldes de Montbui.

Per participar al Mulla’t, trobada per millorar l’entorn fluvial, cal inscriure’s al web www.viulariera.org.

Publicitat

Publicitat

Més notícies