Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

El Consistori encendrà aquest vespre els llums de Nadal

Aquest vespre, es procedirà a l’encesa dels llums de Nadal a la Llagosta, coincidint amb la celebració del dia de Santa Llúcia. En aquesta ocasió, l’Ajuntament ha adquirit uns nous llums de Nadal per a la zona de la plaça de Catalunya i del carrer del Pintor Fortuny. El Consistori atén així una petició dels veïns d’aquest sector.

En concret, s’han comprat 31 elements en forma d’arbre de Nadal, que han estat col·locats als fanals, per un import de poc menys de 3.000 euros. Aquesta és la principal novetat que presenten aquest any els llums de Nadal a la Llagosta. Operaris de la Brigada Municipal d’Obres s’han encarregat d’instal·lar els llums al municipi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies