Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

La Biblioteca sortejarà dues paneres culturals

La Biblioteca de la Llagosta sortejarà aquestes festes nadalenques dues paneres culturals, una infantil i una altra per a adults. Cada panera conté un lot de llibres de diversos estils. A més, la panera infantil també inclou altres obsequis.

Per participar al sorteig, només cal fer ús del servei de préstec de la Biblioteca. Per cada ús, la persona rebrà una butlleta de participació que haurà d’omplir amb les seves dades i lliurar-la a la caixa que hi ha al costat del taulell de préstec. La data límit per participar-hi és el 4 de gener a les 18.45 h. El sorteig es realitzarà el mateix dia a les 19 h.

El lliurament de les dues paneres digitals tindrà lloc el 5 de gener a les 18 h a la mateixa Biblioteca.

Publicitat

Publicitat

Més notícies