Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

El Joventut Handbol recapta uns 400 euros per a la Marató de TV3

El Joventut Handbol la Llagosta va recaptar 403,96 euros per a la Marató de TV3 durant la trobada d’handbol que va organitzar dimecres al Pavelló Antonio García Robledo. La junta directiva de l’entitat ha fet un balanç molt positiu de l’activitat.

Al matí, s’hi va celebrar una trobada de minihandbol amb equips alevins i benjamins amb l’objectiu de fomentar l’esportivitat i la bona convivència. En total, 16 equips i 175 esportistes dels clubs Esplugues, Sant Joan Despí, les Franqueses, Laietà Argentona i Joventut Handbol la Llagosta van prendre part en la competició.

En horari de tarda, l’acte va consistir en la celebració d’un torneig de la categoria cadet masculina amb la participació del BM Granollers, BM La Roca 1953, FC Barcelona Lassa B, Esplugues Blau, Sant Joan Despí, selecció catalana infantil masculina i Joventut Handbol la Llagosta. Va ser un torneig de molt nivell. El guanyador va ser el BM Granollers en imposar-se al FC Barcelona per 23-22 després d’un partit molt igualat.

Tots els participants van rebre obsequis gentilesa de les empreses SAES, Grífols, Esclat i Caprabo i un trofeu commemoratiu per la seva participació. Es va fer un sorteig de material esportiu (samarretes dels primers equips del FC Barcelona, BM Granollers i BM Bidasoa Irún, cedides pels clubs; de la selecció catalana,  cedides per la Federació Catalana; i dues ulleres de sol de la marca RayBan cedides per l’empresa SergiÒptics). Tots els diners recaptats de la venda dels números del sorteig més les donacions aportades pel públic assistent (403,96 euros) es faran arribar a la Marató de TV3.

Publicitat

Publicitat

Més notícies