Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

El Viejas Glorias goleja la Molletense (0-16)

El Club Deportivo Viejas Glorias va golejar dissabte la Molletense per 0 a 16. Els llagostencs van signar un partit perfecte i van assolir una victòria àmplia, que els permet consolidar el tercer lloc de la Segona Divisió de veterans, grup Sud, ara amb 25 punts, a cinc del líder, el Pomar, i a dos del segon, la Mataronesa. Cal recordar que el Viejas Glorias encara té pendent dos partits per disputar.

El Viejas Glorias va ser molt superior a la Molletense i ja al descans va arribar amb un marcador a favor de 0 a 9. Els golejadors llagostencs del compromís van ser amb cinc gols Cristian Fernández; quatre, Jordi Gil; tres, Cristian López; dos, José Fernández i amb un, Sergio Carmona i Adrián Guzmán.

Aquesta setmana no hi ha competició i la propera setmana rebrà la visita del Real Coloma, penúltim classificat amb vuit punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies