Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

El Joventut Handbol celebrarà demà una nova Trobada per la Marató de TV3

El Poliesportiu Antonio García Robledo acollirà demà els actes que ha preparat el Joventut Handbol la Llagosta per recaptar diners per a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació per al tractament de les malalties infeccioses. Al matí, entre les 9.45 hores i les 13.30 hores, s’organitzarà una trobada de minihandbol emmarcada dins del circuit de Trobades Handbolicat de la Federació Catalana d’Handbol, on equips de les categories benjamí femenina, benjamí masculina, aleví masculina i aleví femenina jugaran tot un seguit de partits de curta durada amb l’objectiu principal de fomentar l’esportivitat i la bona convivència. Hi haurà presècia d’equips de les Franqueses, Sant Joan Despí, Esplugues, Argentona i la Llagosta.

En horari de tarda, des de les 14 hores fins a les 22.15 hores, se celebrarà un torneig d’handbol de la categoria cadet masculina amb la participació del BM la Roca, FC Barcelona, BM Granollers, Esplugues, Sant Joan Despí, Joventut Handbol la Llagosta i la selecció catalana infantil masculina.

Al llarg de tota la jornada, hi haurà servei de bar i es farà un sorteig de material esportiu (samarretes dels primers equips del FC Barcelona, CD Bidasoa i BM Granollers, samarretes de la selecció catalana, etc…). Tots els diners recaptats de la venda dels números del sorteig es faran arribar a la Marató de TV3.

Publicitat

Publicitat

Més notícies